Špargľa na desať spôsobov – ako ju pripraviť, aby chutila každému
Špargľa je v skutočnosti len mladý výhonok rastliny s názvom asparágus lekársky. Tieto výhonky sa konzumujú ako zelenina a je množstvo dôvodov, …
Čítať celý článokLifestylový magazín pre ženy
Špargľa je v skutočnosti len mladý výhonok rastliny s názvom asparágus lekársky. Tieto výhonky sa konzumujú ako zelenina a je množstvo dôvodov, …
Čítať celý článokVôňa vareného vína či punču by nebola dokonalá bez jednej nenápadnej ingrediencie – klinčekov. Práve v čase zimy sa táto korenina stáva …
Čítať celý článokRôzne ochucovadlá sa používajú buď už pri príprave jedla, alebo sa pridávajú až k jedlu hotovému. Medzi tie druhé môžeme zaradiť aj …
Čítať celý článokAké by to bolo leto bez šťavnatého, čerstvého a sladkého melónu! Asi každému z nás sa už stalo, že si s veľkou …
Čítať celý článok